Van de programma commissie

De zomervakantie loopt alweer op z’n einde en we zijn weer een beetje bekomen van alle drukte die onze verhuizing met zich meebracht in de afgelopen maanden.

We zijn heel blij met de mooie, gastvrije ruimte die we gevonden hebben, midden in de stad,  in de boeksalon van Boekhandel Hijman Ongerijmd, Grote Oord 15 in Arnhem. (Voor de maandagavonden wordt de zij-ingang gebruikt: Varkensstraat 24).

Ook zijn we blij U weer een programma aan te kunnen bieden voor het komende seizoen 2018-2019. Door ziekte van een van onze leden is het ons helaas niet mogelijk u het programma in originele vorm toe te sturen. Informatie over het programma kunt u  vinden op deze website: www.theosofieinarnhem.wordpress.com

Mocht u toch graag het  gedrukte programma ontvangen kunt u ons mailen en sturen we het u toe, of u kunt het meenemen als u op een van de avonden/ochtenden komt.

De openingsavond van het seizoen voor leden en genodigden zal op 10 september zijn, daarvoor op 3 september begint de nieuwe studiegroep Geheime Leer deel 1 en op woensdagochtend 5  september de gespreksgroep.

Ook in dit nieuwe seizoen hopen we u weer te ontmoeten, vriendelijke groet namens de programmacommissie

Martha Lameris en Ineke Vrolijk

Advertenties

Reacties uitgeschakeld voor Van de programma commissie

Opgeslagen onder Uncategorized

Reacties zijn gesloten.