Zelftransformatie

Maandag 12 maart 2018      20.00 uur   

Het proces van zelf-transformatie

Lezing door Alice Bouwland        

In 2015 publiceerde Quest het boek: The Process of Self-Transformation, van Vicente Hao Chin Jr., met als ondertitel: ‘Exploring our Higher Potential for Effective Living.’ In het werkseizoen 2017-2018 publiceert de TVN een eigen vertaling van dit boek. Deze lezing biedt u de gelegenheid om van de inhoud kennis te nemen.

Vicente Hao Chin is voormalig president van de Theosofische Vereniging in de Philippijnen. Hij schreef diverse boeken over meditatie en spiritualiteit en ontwikkelde en begeleidde ‘Self-Transformation Seminars’ in landen als de Verenigde Staten, Engeland, Australië, India, Singapore, Brazilië, Spanje en Israel. Hij is zakenman, maar stichtte ook scholen waar zelftransformatie en academisch leren worden geïntegreerd.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor The Process of Self-Transformation, van Vicente Hao Chin Jr.

 

Over het boek:

 

Bij mensen die hun leven in ogenschouw nemen, kan de wens ontstaan om effectiever te leven. Door een proces van zelf-transformatie aan te gaan, kan dit ideaal dichterbij komen. Dit proces vormt dan ook een basis voor spirituele groei, voor realisatie van ons hogere potentieel.

Vicente Hao Chin Jr. probeert westerse en oosterse inzichten hierbij op een praktische en inspirerende manier te integreren. De resultaten van een leven lang studeren en mediteren in de oude wijsheid worden gecombineerd met een menselijke gebalanceerde visie op het leven van moderne mensen in een hectische wereld. Helder, toegankelijk geschreven, biedt het ook oefeningen om mee aan de slag te gaan.

Kortom, een betrouwbare, moderne gids voor jong en oud!

 

Toegangsprijs   €  5,- ; leden gratis

Alice Bouwland werkt als persoonlijke coach; zij heeft meegewerkt aan de vertaling van dit boek, nadat zij geïnteresseerd raakte in Vicentes werk.

Advertenties

Reacties uitgeschakeld voor Zelftransformatie

Opgeslagen onder Uncategorized

Reacties zijn gesloten.