Zelfhelend mechanisme in de mens

Donderdagavond 3 maart zal Hans Bakker een presentatie houden in Nijmegen over het zelfhelend mechanisme in de mens en de rol van elektromagnetisme hierin.
De presentatie begint om 19.30 uur in zaal 2.2 van het Wijkcentrum Ark van Oost   Cipresstraat 154   6523 HR Nijmegen (gratis parkeerruimte aanwezig; bereikbaar met OV stadsbus 8 richting Berg en Dal).
Entree € 7,-  (een kop koffie/thee inbegrepen).
We hopen u te zien bij deze ongetwijfeld interessante presentatie.
Voor beschrijving van de presentatie zie hieronder.
Vriendelijke groeten van Els Sengers en Willy Lammers
.
.

Presentatie door Hans Bakker 

Leven ontstaat wanneer de voorwaarden gunstig zijn. We blijven gezond als de voorwaarden gunstig zijn. Doordat die voorwaarden veranderen kunnen we ziek worden. Maar kunnen we onszelf ook weer genezen? Om de complexiteit van het zelfhelend mechanisme te begrijpen, duiken we terug in de tijd en maken we gebruik van de kennis van nu.

De spreker is geïnteresseerd in de rol van elektromagnetisme hierin en heeft een nieuw elektromagnetisch model van het brein ontwikkeld, een nieuwe visie op het zelfhelend mechanisme in de mens. Hij wil onderzoek gaan doen om aspecten van dit model te bewijzen.

 

In de lezing neemt hij ons eerst mee op een reis door de geschiedenis van de mensheid, vanaf de Soemerische tijd, via Zoroaster, Egypte, het ontstaan van het Christendom, Griekse en Romeinse tijd tot nu.  Door in te gaan op lichamen en systemen van de mens wordt duidelijk dat het leven ontstaat uit bewustzijn en dat dat bepalend is voor gezondheid en ziekte. Via het godsbewustzijn lijken mensen in staat te zijn om chronische aandoeningen zelf te genezen.

 

Hans Bakker (begonnen als elektronica technicus) is anesthesieverpleegkundige en onderzoeker aan het RadboudUMC bij de afdeling Neuro- en Plastische chirurgie. Hij heeft opleidingen gevolgd in orthomoleculaire geneeskunde en bioresonantie. Door zijn werk heeft hij toegang tot onderzoeksdata van universitaire en alternatieve instellingen. Hij is nieuwsgierig en onderzoekt mogelijkheden waarmee zowel reguliere als alternatieve geneeskunde de chronisch zieke mens beter kunnen begrijpen.  

 

Advertenties

Reacties uitgeschakeld voor Zelfhelend mechanisme in de mens

Opgeslagen onder Uncategorized

Reacties zijn gesloten.