Oude Wijsheid Modern Inzicht

januari 2016

 

 

Gespreksgroep rond het boek Oude Wijsheid modern Inzicht

 

Van februari tot en met juni 2016 zullen op dinsdagavonden groepsgesprekken gevoerd worden naar aanleiding van thema’s in het boek Oude Wijsheid modern Inzicht van Shirley Nicholson.

 

Gespreksgroep Oude Wijsheid, modern Inzicht 2016

Begeleid door Willy Lammers

Tien dinsdagavonden

Data:

9 feb, 1 mrt, 8 mrt, 29 mrt, 5 apr, 3 mei, 10 mei, 24 mei, 7 juni en 21 juni 2016

Tijd: 19.30 tot 21.45 uur

Plaats: gebouw van TVN-Arnhem, Brugstraat 7 te Arnhem  

Kosten van deelname:   €  45,-  (deelname incl. een kop thee/koffie per avond)

Benodigd: boek Oude Wijsheid, modern Inzicht door Shirley Nicholson; prijs €  13,-; te bestellen via boekhandel of webshop van de TVN (www.theosofie.nl) of bij de begeleiding (graag even tevoren melden zodat we voldoende exemplaren hebben).

 

In dit boek worden bepaalde denkbeelden uit theosofie – universele basisbeginselen en wetten – nader uitgelegd. Bovendien wordt er een verbinding gelegd met wetenschappelijke inzichten van onze tijd die soms deze “wijsheid van de goden” beginnen te bevestigen.

 

In de gesprekken zullen theosofische denkbeelden nader toegelicht worden. Deze kunnen dan in verband gebracht worden met de wijze waarop we in het leven staan.

Het boek nodigt uit om door middel van contemplatie op begrippen zoals eenheid, periodiciteit en polariteit het bewustzijn te verruimen.

 

Voor nadere informatie en opgave voor deelname:

arnhem@theosofie.nl of tel. 026 – 445 7205

 

 

Willy Lammers houdt zich al sinds jaren bezig met theosofie. Zij heeft gewerkt als ingenieur en als consultant in het internationale bedrijfsleven. Momenteel is zij actief voor TVN-Arnhem. 

 

Advertenties

Reacties uitgeschakeld voor Oude Wijsheid Modern Inzicht

Opgeslagen onder Uncategorized

Reacties zijn gesloten.